Deixa un comentari

Crònica de la sortida Pela-roques 2023…

Dissabte dia 16 de desembre vam anar al Montcau a la cita prevista amb el Pela-roques però vet aquí que no es va presentar…o potser si que ho va fer però a l’altra punta del rocallós Montcau! En resum, que vam voltar per una banda i per l’altra però enguany no vam estar de sort en la nostra recerca.

Amb fred però molt bona companyonia encetem l’exploració dels voltants del Coll d’Estenalles, del mas de la Mata i de l’objectiu principal, el Montcau. Tot i voltar per la zona dels Cortins i el Coll d’Eres no vam localitzar cap Pela-roques encara que si que vam estar entretinguts amb els refiats pit-rojos, algun tallarol, els roquerols i un fugaç estol de cercavores (un altre dels visitants a l’hivern) que ens sobrevolà un instant. Teniu la llista d’observacions a l’apartat corresponent.

En resum, molt bones vistes de la plana del Bages i més enllà, un bon solet però pocs ocells de manera que ja sabem què ens toca fer el proper desembre 2024: tornar a provar-ho! Això si, aneu seguint el calendari perque durant el proper any us oferirem moltes altres sortides per seguir mirant ocells.

Deixa un comentari