Deixa un comentari

Qui som?

                               

Des del Grup d’Ornitologia de la Secció de Ciències Naturals del Centre Excursionista de Terrassa us proposem acostar-vos a la natura a partir de la observació dels ocells. És aquesta una activitat que ens permet entrar en contacte amb aquella fauna més fàcil de veure i que es troba present en abundància i varietat en tots els hàbitats del nostre país.

A partir de les sortides que organitzem periòdicament (matinals, d’un dia, de cap de setmana…) tenim l’oportunitat de passejar-nos pels més variats espais naturals (muntanyes, aiguamolls, planes, boscos…) a la recerca d’aquests éssers extraordinaris.

Cursos, xerrades i exposicions són algunes de les accions que organitzem per difondre les nostres activitats sobre l’apassionant món dels ocells. Finalment, amb el cicle de Sortides pels entorns volem donar a conèixer l’avifauna de la nostra ciutat alhora que recollim de manera sistemàtica les observacions que efectuem per tal de veure com aquesta respon als canvis a que està sotmès un territori tan fràgil com el que ens envolta.

Deixa un comentari