Deixa un comentari

Encetem temporada 2021-2022!

Després d’un estiu que esperem que hagi estat profitós per a tothom, encetem la nova temporada amb diferents propostes de sortides i activitats. D’ara i fins al desembre us proposem 4 sortides per anar a observar ocells.

Com podeu veure a l’apartat de Properes activitats, aquest dissabte combinem una sortida ornitològica amb una on també observarem papallones. Es tracta d’una activitat que no havíem plantejat mai fins ara i que promet ser prou interessant, a més que ens permetrà descobrir que fins i tot al turó de Montcada i Reixach s’hi pot passar una matinal descobrint la natura. Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi!

Les altres sortides que farem fins acabar l’any també ens portaran a llocs propers però desconeguts per a molts com a indrets on anar a mirar ocells. A l’octubre tornarem a Palau-Solità per resseguir la riera de Caldes fins al Parc de l’Hostal del Fum, al novembre ens acostarem a la nostra veïna ciutat de Rubí per voltar per l’estany dels Alous i el parc de Ca n’Oriol. Finalment, al desembre, la sortida ens portarà fins al Coll de Can Maçana a Montserrat des d’on ens enfilarem cap a la zona de les Agulles a la recerca del Pela-roques. Els detalls de les sortides els anirem publicant a la pàgina de Properes activitats.

Per altra banda, ben aviat publicarem l’habitual resum de la nostra participació al Projecte Orenetes del qual ens som ja uns veterans doncs l’anem fent des de 2007 gràcies a la col·laboració d’alguns de vosaltres. Enguany hi ha hagut canvis metodològics importants alhora de recollir les dades però, a banda d’això, el que s’entreveu amb un primer cop d’ull a les dades de Terrassa és que hi ha una important davallada dels nius censats.

També us volíem comentar que seguim treballant conjuntament amb la plataforma Tu ets entorns per tal de proposar activitats i accions que posin de relleu la importància d’aquests espais a la nostra ciutat i evitar els efectes negatius del creixement de polígons industrials o d’habitatges. Anirem publicant informació al respecte a la pàgina que hi dediquem a aquest mateix blog.

Fins aviat i bones observacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: