1 comentari

Crònica de la sortida per observar la migració a l’Enclusa (Taradell, Osona) 05/09/2020

Després d’uns mesos sense poder fer les sortides que teniem programades (amb el breu parèntesi de la sortida+sopar de comiat estiuenc) el passat dissabte vam reprendre les activitats encetant el nou curs amb la clàssica sortida per veure la migració postnupcial.

Per fer-ho vam triar enfilar-nos al turó de l’Enclusa prop de Taradell, un indret que fa un parell d’anys ens va sorprendre tant per les bones vistes que ofereix d’Osona com per la quantitat d’ocells vistos en plena migració. Malauradament aquest dissabte ens vam haver de conformar (que no és poc) gaudint de les vistes sobre la comarca perque de migradors en vam veure ben pocs com es pot comprovar a la llista que adjuntem a l’apartat corresponent.

Vam tenir la oportunitat, això si, de gaudir amb els diferents grups d’abellerols que anaven passant ben propers i que es dirigeixen a passar l’hiverna les regions tropicals. Aquesta espècie i algunes orenetes formen el gruix dels ocells observats, a banda de residents dels boscos que circunden el turó com les mallerengues, raspinell, gaig, corbs, etc.

En resum, una matinal que va començar amb boira i va acabar ben assolellada i que ens ha servit per reprendre el contacte cara a cara (tot i les mascaretes) amb diferents membres del grup a qui agraïm l’assistència i esperem veure a les properes sortides (si ens deixen!).

One comment on “Crònica de la sortida per observar la migració a l’Enclusa (Taradell, Osona) 05/09/2020

  1. Molt bona crònica! Felicitats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: