Deixa un comentari

Crònica de la sortida al Delta del Llobregat (15/02/2020)

Novament hem programat una sortida al Delta del Llobregat en temporada d’hivern ja que ofereix bones oportunitats per a veure diferents espècies hivernants d’anàtides principalment. Per sort, gaudim de diversos espais visitables al Delta i anem variant l’indret de la visita optant en aquesta ocasió per la zona dels Espais Naturals del Delta a l’Estany de Cal Tet i la desembocadura.

_B9A3232_1200_web

L’itinerari ens ofereix unes primeres vistes de camps de carxofes i recs abans d’entrar al recinte tancat visitable on el primer que cal fer és agafar forces, o sigui, esmorzar com cal! Així, tot just començar la sortida ja podem ‘escalfar’ la vista veient alguns moixons com els tallarols, caderneres, gafarrons, etc.

_B9A3190_1200_web

Un cop dins ens dirigim directament als observatoris sobre la llacuna on ens podem entretenir veient el que s’esdevé a la superfície i les vores d’aquesta: oques, ànecs xibecs, ànecs cullerots, xarxets comuns, ànecs grisets, etc. a més de polles blaves, becadells, cabussets…recordeu, la llista sencera a l’apartat corresponent i també imatges a la galeria.

_B9A3403_1200_web

Completarem la visita a l’observatori de la platja de Ca l’Arana on hi ha flamencs i tornant per la vora del Llobregat on es succeeixen els grups d’ànecs i gavines fins a l’entrada del recinte on tanquem la jornada amb una imatge de l’abundant grup que hem format avui, gràcies a tothom per l’assistència!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: