Deixa un comentari

Crònica de la sortida ‘Enganyapastors 2018’ (08/07/2018)

La darrera sortida que fem cada comiat de la temporada té des de fa uns any dos objectius clars: primer, veure un enganyapastors i, en segon lloc i no menys important, sopar plegats i en bona companyonia. Per això programem la sortida al vespre i, enguany com a novetat, vam fer un pic-nic al capdamunt del turó de Roques Blanques.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vam pujar xino-xano entre estols de ballesters i falciots i fent algunes observacions d’ocells d’aquest espai singular ja que es tracta d’un vessant de la muntanya que, a diferència dels voltant, no està recobert de bosc. Així, és més fàcil veure-hi ocells que no  en el bosc tancat dels voltants i espècies que allí no hi trobariem com el trist, la cuereta blanca o el gratapalles. També és un bon indret per a l’enganyapastors ja que selecciona positivament els hàbitats més oberts.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mantenint el ‘suspense’ fins el darrer moment, i havent sopat i gairebé a les fosques, vam sentir-ne el característic reclam veient-lo de manera fugaç. Cal dir que les darreres edicions d’aquesta sortida no l’haviem ni sentit ni vist o sigui que la tria fou prou encertada, a més, les vistes diürnes i nocturnes que s’albiren des d’aquest indret s’ho valen. Trobareu la llista d’observacions a l’apartat corresponent.

Destigem que passeu un molt bon estiu i que ens acompanyeu a les activitats que encetem el proper dia 1 de setembre i durant els propers mesos de tardor-hivern.

Bones vacances a tothom!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: