Deixa un comentari

Participació del Grup al Projecte Orenetes 2013

Un any més ens disposem a col·laborar en el Projecte Orenetes que enguany enceta la setena temporada. Com expliquem en l’apartat corresponent, hi hem participat des del primer dia gràcies al vostre recolzament i enguany hi tornem.

La metodologia que seguirem és la proposada pels responsables del projecte (ICO) i no canvia respecte altres anys, tot i que si que hi ha novetats al web del projecte i noves funcionalitats per facilitar l’entrada de les dades.

Com sempre ens repartirem les zones a prospectar amb la idea de repetir les del darrer any per poder mantenir la comparabilitat de les dades. Un resum dels resultats de 2012 el podeu consultar a l’apartat corresponent del blog. Igualment a la pàgina del projecte www.orenetes.cat es poden consultar els resultats que cada any s’han obtingut a Terrassa que és una de les ciutats capdavanteres en el nombre de nius localitzats.

Com cada any, prospectarem els barris perifèrics que és on es concentra la majoria de colònies d’oreneta cuablanca: La Cogullada, Segle XX, Can Parellada, Torre-sana, Vilardell, Sant Llorenç, La Grípia, Sant Eloi o Can Roca.

A les properes reunions organitzarem la participació de qui estigui interessat doncs a partir del 15 de juny comença el període de cens que fem habitualment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: