1 comentari

El Grup d’ornitologia del CET assisteix a l’entrada d’ocells de l’est a la darrera sortida al Delta de l’Ebre

En la llevantada que vam patir a la darrera sortida del grup al Delta de l’Ebre i en el darrer cap de setmana d’abril, els dies 27 i 28, tot i el mal temps vam tenir la sospresa de veure alguns  dels ocells de l’est que en plena migració van haver de deturar-se. Sens dubte, les cueretes grogues balcàniques (1) i de fennoscàndia (2), el mosquiter xiulaire (2), va ser el més destacat de la sortida, així com els ocells comuns al delta,  el capó reial, els becs d’alena, flamencs, xatracs, fumarells carablancs, agrons blancs…complementen el llistat que tot seguit introduïrem a l’apartat corresponent.

Va ser un cap de setmana de mig aprofitar, ja que els integrants del grup que vàren sortir divendres van estar de sort i van gaudir d’una tarda de bones observacions. El dissbte però va començar amb una pluja intensa fins a mig matí. Després de les observacions a La Bassa de les Olles i el Goleró, el temps va canviar i vam poder aprofitar la resta de dissabte tot i algunes ratxes de vent. Es va completar la visita a la xona del Garxal i la llacuna de l’Alfacada.

Diumenge va començar el dia molt malament, amb pluja, fred d’hivern i vent. Vàrem fer les observacions des dels cotxes per la zona dels erms de La Tancada i el Riet vell per finalment acostar-nos a la Platja del Eucaliptus. Durant el matí i en aquesta zona és on vam veure les novetats esmentades. Finalment degut al fred i el temps dolent el grup no va desistir i vam gaudir de les darreres observacions i vam visitar el Mon Natura Delta, per després anar a fer el dinar habitual.

El grup no va defallir malgrat el temps. Observacions a la zona del Goleró.

El grup no va defallir malgrat el temps. Observacions a la zona del Goleró.

One comment on “El Grup d’ornitologia del CET assisteix a l’entrada d’ocells de l’est a la darrera sortida al Delta de l’Ebre

  1. Ja es pot consultar el llistat complert de tots els 3 dies d’observacions a l’apartat de llistats de les sortides.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: