Deixa un comentari

Crònica de la sortida al Montseny. 27/10/2012

Sota un cel ben variable (sol, vent, pluja) s’ha desenvolupat la sortida prevista al Montseny, concretament a la zona del Coll Formic, Pla de la Calma i el Tagamanent. Amb aquests protagonistes meteorològics les observacions no han estat totes les que hauriem volgut ni en quantitat ni en varietat doncs la llum que ens ha acompanyat la majoria del dia ha estat ben dolenta.

Per contra, el paisatge format per prats, roquissars, bruguerars i fagedes estava ben humit i en un dels seus millors moments. La tardor amb els seus colors ens ha acompanyat tot el dia mentre provàvem de veure entre la boira i les ullades de sol els omnipresents pinsans, pit-rojos, cargolets, tallaretes, etc. a més de túrdids (merles, grives) i de còrvids ben abundants (cornelles i corbs amb algun estol de més de 30 membres).

En resum, una sortida molt distreta i on líquens, molses i bolets han pres en moltes ocasions el protagonisme a uns ocells massa espantats pel mal temps.

Com sempre, en podeu veure la llista a l’Ornitho.cat o bé a l’apartat de llistats de les sortides i més imatges (quins bolets!) a l’apartat corresponent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: