Deixa un comentari

Participació al Projecte Orenetes 2012

Un any més ens disposem a col·laborar en el Projectes Orenetes que enguany enceta la sisena temporada. Com expliquem en l’apartat corresponent, hi hem participat des del primer dia gràcies al vostre recolzament i enguany hi tornem.

La metodologia que seguirem és la proposada pels responsables del projecte (ICO) i no canvia respecte altres anys, tot i que si que hi ha novetats al web del projecte i noves funcionalitats per facilitar l’entrada de les dades.

Com sempre ens repartirem les zones a prospectar amb la idea de repetir les del darrer any per poder mantenir la comparabilitat de les dades. El darrer any els resultats foren els següents:

O sigui, bàsicament els barris perifèrics que és on es concentra la majoria de colònies d’oreneta cuablanca: La Cogullada, Segle XX, Can Parellada, Torre-sana, Vilardell, Sant Llorenç, La Grípia, Sant Eloi o Can Roca.

A les properes reunions organitzarem la participació de qui estigui interessat doncs a partir del 15 de juny comença el període de cens que fem habitualment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: