Deixa un comentari

Crònica de la sortida conjunta amb la secció infantil del CET al Delta del Llobregat

El passat diumenge 22 vam tenir l’ocasió de compartir sortida ornitològica amb els companys de la secció infantil del CET als propers espais humits del Delta del Llobregat.

Desconeguda per molts dels qui ens acompanyaven per primer cop, la zona de Cal Tet va sorprendre gratament mares, pares i criatures que van poder gaudir d’observacions ben variades: anàtides, oques, agrons, martinets, cabussons (alguns en plena efervescència nupcial), limícoles…fins a més de 50 espècies diferents d’ocells. Podeu veure la llista sencera a l’apartat dels llistats d’observacions en aquest mateix blog.

Després d’una introducció per donar a conèixer l’origen dels Espais naturals del Delta i els valors que atresoren vam començar explicant als infants els diferents tipus d’ocells que tindriem ocasió de veure alhora que vam passar a la part pràctica de la sortida: recòrrer els itineraris de Cal Tet prismàtics en mà.

Per dinar i seguir amb les activitats més lúdiques ens vam acostar al proper Parc Nou del Prat de Llobregat on es va donar per tancada la jornada. Esperem haver despertat la curiositat dels més joves del Centre per l’apassionant món des ocells!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: